Raskaan kaluston korjaamopalvelut

Raskaan kaluston korjaamopalvelut

Suoritamme omassa hallissamme Lappeenrannassa kuorma-autojen, nosturien ja pyöräkoneiden huollot ja korjaukset, jarrutyöt sekä keskusvoitelujärjestelmien korjaukset. Ajan vaatimukset täyttävässä huoltohallissamme on nykyaikainen korjaamokalusto, tarvittavat testerit ja monipuoliset työvälineet. Ammattitaitoinen korjaamohenkilökuntamme hallitsee muun muassa sähköhydrauliikka- ja metallityöt.

MMK-Kuljetus oy

Korjaamomme on avoinna arkisin klo 7-20. Teemme korjaamollamme huoltoja ja korjauksia myös muille kuljetusyrittäjille. Tarvittaessa meiltä saa huoltoautomme turvin nopean avun myös asiakkaan osoitteeseen.

Palfinger-nosturit ja SKF-voitelulaitteet myös valikoimissamme

Suoritamme ammattitaitoisesti edustamiemme Palfinger – nostureiden huollot, asennukset ja vuositarkastukset sekä SKF-voitelulaitteiden myynnin, huollon ja asennuksen.

Hallin suora numero on 045 324 9102.

 

Raskaan kaluston pesupalvelut tarjolla
Palfinger nostopalvelu