MMK-Kuljetus Oy ostaa Ilkka Huttunen Oy:n kuljetustoiminnat

MMK-Kuljetus Oy ja Kuljetusliike Ilkka Huttunen Oy ovat kaupalla sopineet Kuljetusliike Ilkka Huttunen Oy:n noin kymmenen auton kappaletavarakuljetusliiketoiminnan myynnistä MMK-Kuljetus Oy:lle. Lisäksi Kuljetus Pasi Mikkola Ky ja Kuljetusliike Ilkka Huttunen Oy ovat kaupalla sopineet Kuljetusliike Ilkka Huttunen Oy:n kahden auton kippikuljetusliiketoiminnan myynnistä Kuljetus Pasi Mikkola Ky:lle. Liiketoimintakaupat sisältävät Kuljetusliike Ilkka Huttunen Oy kaupan kohteiden liiketoiminnat kokonaisuudessaan. Kaupan kohteissa olevan toiminnan parissa työskentelevät toimihenkilöt ja kuljettajat siirtyvät MMK-Kuljetus Oy:n ja Kuljetus Pasi Mikkola Ky:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Kaupattujen liiketoimintojen henkilökunnan lukumäärä on noin 20 työntekijää.

Liiketoimintakaupat astuvat voimaan 30.3.2015.

Kahden perheyhtiön, hyvin yhtenevät arvot omaavat yksiköt yhdistämisellä saamme tulokseksi enemmän kuin osien summan

MMK-Kuljetus Oy:n hallituksen puheenjohtaja Marko Kilpiä:

”MMK-Kuljetus Oy:n perheyhtiöidemme emoyhtiö. Tytäryhtiön Kuljetus Kilpiä Oy ja samalla omistuspohjalla olevan Kymen Konepalvelu Oy:n liiketoiminnat työllistävät tällä hetkellä 56 työntekijää.

”Kuljetus- ja logistiikka-alan tuottavuuteen ja kilpailukykyyn kohdistuu suuria odotuksia samaan aikaan kun yhteiskunnan ja ympäristön asettamat vaatimukset tiukkenevat. Kahden perheyhtiön, hyvin yhtenevät arvot omaavat yksiköt yhdistämisellä saamme tulokseksi enemmän kuin osien summan.”

”Palvelukseemme siirtyvä henkilöstö ja heidän osaamisensa ovat merkittävä osa kauppaa. Heidän asiakas- ja toimialatuntemuksensa on meille erittäin arvokasta.”

Timo Huttunen: ”Perinteikkään perheyhtiön lopuista kuljetusliiketoiminnoista luopuminen ei ollut helppo päätös, mutta paikallisia yrityksiä MMK-Kuljetus Oy ja Kuljetus Pasi Mikkola Ky sopivampia ostajia emme olisi voineet löytää. Mahdollisuus turvata liiketoimintojen jatkuminen ja kehittyminen paikallisten yritysten voimin teki kaupan mahdolliseksi.”

Lisätietoja:

Marko Kilpiä +358 400 654771, marko@kuljetuskilpia.fi
Timo Huttunen +358 400 771400, timo.huttunen@huttunen.com
Pasi Mikkola +358 50 3507681, transport.pasi.mikkola@elisanet.fi

MMK-Kuljetus Oy
Kuljetusliike Ilkka Huttunen Oy
Kuljetus Pasi Mikkola Ky

MMK-Kuljetukselle uusi Magni - kurottaja
Rekkapesula käytössä!