MMK-Kuljetus Oy ostanut kuljetusliike Pöllänen Ky:n liiketoiminnot

MMK-Kuljetus Oy ja lähes 50 vuotta sitten kaupparekisteriin merkitty Kuljetusliike Pöllänen Ky ovat kaupalla sopineet Kuljetusliike Pöllänen Ky:n noin kymmenen auton kuljetusliiketoiminnan myynnistä MMK-Kuljetus Oy:lle. Liiketoimintakaupan jälkeen Kuljetusliike Pöllänen Ky:lle jää vain pyöreän puun kuljetustoiminnat. Kaupan kohteessa olevan liiketoiminnan parissa työskentelevät kuljettajat siirtyvät MMK-Kuljetus Oy:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Kaupatun liiketoiminnan henkilökunnan lukumäärä on yli kymmenen työntekijää.

MMK-Kuljetus Oy:n hallituksen puheenjohtaja Marko Kilpiä:

”MMK-Kuljetus Oy on perheyhtiöidemme emoyhtiö. Tytäryhtiön Kuljetus Kilpiä Oy:n ja samalla omistuspohjalla olevien Kymen Konepalvelu Oy:n ja MMK-Power Oy:n liiketoiminnat työllistävät tällä hetkellä yli 70 palkattua työntekijää.

”Kuljetus- ja logistiikka-alan tuottavuuteen ja kilpailukykyyn kohdistuu suuria odotuksia samaan aikaan kun yhteiskunnan ja ympäristön asettamat vaatimukset tiukkenevat. Uuden liiketoimintayksikön yhdistämisellä entisiin saamme yrityksen kannattavuutta parannettua ja työpaikat säilymään paikkakunnallamme sekä mahdollisesti pystymme palkkaamaan uusia työntekijöitä.”

”Palvelukseemme siirtyvä henkilöstö ja heidän osaamisensa ovat merkittävä osa kauppaa. Heidän asiakas- ja toimialatuntemuksensa on meille erittäin arvokasta.”

Kuljetusliike Pöllänen Ky, Antero Bernitz:

”Kuljetusliike Pöllänen Ky on kauan alalla toiminut yritys. Kuljetusliiketoiminnoista luopuminen ei ollut hetkessä syntynyt päätös, mutta pitkä yrittäjäurani on vähitellen päättymässä ja pääsen enemmän viettämään rästiin jääneitä lomia ja keskittämään ajatuksia myös harrastuksille. Paikallisista yrityksistä MMK-Kuljetus Oy:tä sopivampaa ostajaa emme olisi voineet löytää. Mahdollisuus turvata liiketoimintojen jatkuminen paikallisten yritysten voimin ja vanhojen työntekijöiden työpaikkojen säilyttäminen teki kaupan mahdolliseksi.”

Lisätietoja:

Marko Kilpiä +358 400 654771 marko@kuljetuskilpia.fi

MMK-Kuljetus Oy
Kuljetusliike Pöllänen Ky

 

 

 

MMK-Kuljetus Oy on ostanut Trans-Plaza Oy:n ja Rahtikarjala Oy:n liiketoiminnat
Olemme myös Facebookissa