MMK-Kuljetus Oy on ostanut Trans-Plaza Oy:n ja Rahtikarjala Oy:n liiketoiminnat

MMK-Kuljetus Oy on ostanut Trans-Plaza Oy:n ja Rahtikarjala Oy:n liiketoiminnan 12.6.2017. Kaupan kohteessa olevan liiketoiminnan parissa työskentelevät henkilöt ja kuljettajat siirtyivät MMK-Kuljetus Oy:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

MMK-Kuljetus Oy:n hallituksen puheenjohtaja Marko Kilpiä:

”MMK-Kuljetus Oy on perheyhtiöidemme emoyhtiö. Tytäryhtiön Kuljetus Kilpiä Oy:n ja samalla omistuspohjalla olevien Kymen Konepalvelu Oy:n ja MMK-Power Oy:n liiketoiminnat työllistävät tällä hetkellä yli 80 palkattua työntekijää.

”Kuljetus- ja logistiikka-alan tuottavuuteen ja kilpailukykyyn kohdistuu suuria odotuksia samaan aikaan kun yhteiskunnan ja ympäristön asettamat vaatimukset tiukkenevat. Uuden liiketoimintayksikön yhdistämisellä entisiin saamme yrityksen kannattavuutta parannettua ja työpaikat säilymään paikkakunnallamme sekä mahdollisesti pystymme palkkaamaan uusia työntekijöitä.”

”Palvelukseemme siirtyvä henkilöstö ja heidän osaamisensa ovat merkittävä osa kauppaa. Heidän asiakas- ja toimialatuntemuksensa on meille erittäin arvokasta.”

Lisätietoja:

Marko Kilpiä +358 400 654771 marko@kuljetuskilpia.fi

MMK-Kuljetus Oy

 

 

 

8 jalan uusia merikontteja varastoiksi yms
MMK-Kuljetus Oy ostanut kuljetusliike Pöllänen Ky:n liiketoiminnot